Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Flinders opent fysieke winkel in Maastricht

Woonwinkel Flinders en moderetailer Stijl openen 22 augustus in Maastricht een gezamenlijke winkel. Op de begane grond komt modezaak Stijl Men en op de verdieping interieurproducten van Flinders met uitsluitend Scandinavische merken.

Rechts, waar nu een terrasje zit, komt de winkel van Flinders.

Het lifestyle concept wordt een combinatie van mode en design interieurproducten. Het modegedeelte, onder de naam Stijl Men, richt zich op Scandinavische mode voor mannen en wordt gecombineerd met Scandinavisch design van merken als HAY, Muuto, &tradition, Ferm Living, Normann Copenhagen en Frandsen. Met de winkel in Maastricht krijgt Flinders, dat zich voornamelijk manifesteert als online winkel, een tweede fysiek verkooppunt, naast de winkel in Zaandam. De winkel in Maastricht wordt gevestigd in de Wycker Brugstraat, dicht bij de brug over de Maas op het randje van het centrum.

Manvriendelijke sfeer
Het idee voor de gezamenlijke winkel komt van Stijl-eigenaar Chantal Peeters. Zij heeft in Maastricht al twee winkels, maar deze richten zich uitsluitend op vrouwen. De nieuwe winkel richt zich uitsluitend op Scandinavische mode voor mannen plus accessoires, schoenen, tassen, verzorgingsproducten, fashionboeken en deskundig stylingadvies. ‘Dit alles in een passende, gemoedelijke en vooral ‘manvriendelijke’ sfeer, waar een drankje en hapje op zijn tijd niet zullen ontbreken’, aldus een aankondiging. De winkel zal zich presenteren als Stijl Men en Stijl Fine Living by Flinders.
Voorheen zat in dit pand een vestiging van het lifestylemerk Lief! dat dit voorjaar failliet ging en vervolgens in afgeslankte vorm een doorstart maakte.

 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten