Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Floored by nature centrale thema op beurs Domotex

De begrippen duurzaamheid en circulaire economie zullen op diverse manieren aan bod komen, zo belooft de organisatie van vloerbedekkingenbeurs Domotex. Het centrale thema is Floored by nature.

 

 

Naast talloze 'duurzame producten' zijn er ook lezingen die verwijzen naar duurzaamheid, zo laat de organisatie van Domotex weten. Dat zal gebeuren in hal 23 in een speciale ruimte die Green Collection is gedoopt. Daar zullen ook innovatieve producten worden getoond in een 'natuurlijke omgeving'. Om te komen tot een selectie van duurzame producten is er een onderscheid gemaakt in vier categorie├źn: natuurvriendelijke producten, gezonde producten, duurzame productie en sociale verantwoordelijkheid. Dit alles passend bij het centrale thema Floored by nature.

Minder deelnemers   
Drie weken geleden ontzenuwde beursdirecteur Sonia Wedell-Castellano geruchten dat de beurs in Hannover, gepland voor 12 t/m 15 januari, niet door zou gaan. Vandaag was zij in een online gehouden persconferentie concreter: meer dan 700 exposanten uit bijna 50 landen hebben inmiddels hun deelname bevestigd. Dat is grofweg iets meer dan de helft van het aantal deelnemers dat in de pre-coronaperiode zich in Hannover presenteerde.

 

 

Andere indeling     
De indeling van de beurs is danig op de schop genomen en de beurs zal grotendeels in andere hallen plaatsvinden dan gewoonlijk. In de hallen 2, 3 en 4 zijn de handgemaakte karpetten te vinden, hal 4 en 5 zijn voor fabrieksmatig geproduceerde karpetten en tapijt, in hal 19 en 20 vindt de bezoeker textiele vloerbedekking, machines en garens. De hallen 22 en 23 zijn gereserveerd voor pvc, parket, laminaat, outdoor producten, machines en gereedschappen.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten