Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Fonq gaat webshop van vtwonen runnen

Online woonwarenhuis Fonq gaat allerlei praktische zaken voor de webshop vtwonen.nl regelen van uitgeverij Sanoma. De samenwerking moet leiden tot 'een betere online winkelervaring.'

De webshop vtwonen.nl is direct gelinkt aan het gelijknamige tijdschrift en wordt tot nu toe gerund door uitgeverij Sanoma. Vanaf april 2019 gaat Fonq als online specialist voorraadbeheer, inkoop, logistiek, shopmanagement en klantenservice voor de webshop op zich nemen. Vtwonen zal zich bezig houden met collectievorming en marketing. In de praktijk zal er voor consumenten, de gebruikers van de site, niets veranderen. Antoine Brouwer, ceo van Fonq, is positief over de samenwerking en ziet groeikansen omdat volgens hem de 'home & living' markt nog behoorlijk traditioneel is, lees: online nog weinig ontwikkeld is.

Fonq wordt marktplaats
De geplande samenwerking tussen Fonq en Sanoma wat betreft het merk vt wonen is niet nieuw. Tot 2013 beheerde Fonq de webwinkel van vtwonen totdat Sanoma de activiteiten bij ene eigen e-commerce afdeling onderbracht.
Fonq, dat zich sinds jaar en dag presenteert als 'webwarenhuis voor wonen, koken en lifestyle', is bezig met verbreding van de activiteiten van de puur eigen webshop naar een winkelplatform. Zo kunnen sinds dit jaar ook externe partijen via Fonq hun producten aanbieden dat zich zo meer en meer ontwikkelt tot marktplaats.


 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten