Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Formulehuis Concepts & Companies viert twintigjarig bestaan

Op 1 april viert franchiseorganisatie Concepts & Companies feest met leden en leveranciers. Met de formules Colors@Home, Voor Verf & Wonen en Otak biedt het bedrijf onderdak aan 235 winkels.

Exterieur Colors@Home.

Concepts & Companies werd in 1999 opgericht en is franchisegever van Colors@Home, Voor Verf & Wonen en Otak. De eerste twee werden vroeger geschaard onder de paraplu verf- en behangspeciaalzaken, maar de productcategorieĆ«n verf en behang spelen niet meer zo'n grote rol als voorheen. Winkeliers die zijn aangesloten bij de formules verkopen ook diverse soorten vloerbedekking, raamdecoratie en gordijnen. Colors@Home heeft momenteel 145 aangesloten winkeliers, Voor Verf & Wonen is de laatste paar jaar sterk gegroeid en telt nu 82 aangesloten winkels. Otak is een meubelformule en is in aantal franchisenemers relatief klein met acht winkels, maar is sinds twee jaar gestaag groeiend.

Interieur Voor Verf & Wonen.

Mini-beurs
Op 1 april viert moederorganisatie Concept & Companies feest in De Rijtuigenloods in Amersfoort. Dat gebeurt samen met de aangesloten leden en 34 leveranciers die samen een soort mini-beurs vormen. Voorafgaand aan het feest retaildeskunduige Frank Quix een lezing waarin hij zijn visie over de (toekomst van de) retai, zal geven.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten