Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Forse groei voor woonwebwinkel Flinders

Woonwebwinkel Flinders verdubbelde vorig jaar de omzet tot 6,7 miljoen euro en boekte voor het eerst sinds de oprichting winst. Naar verwachting groeit de omzet dit jaar richting de 10 miljoen euro, zo meldt het FD.

Naast de gestegen omzet wist Flinders voor het eerst sinds de oprichting in 2011 ‘enige tonnen winst’ te boeken, aldus directeur en oprichter Geert-Jan Smits. Vanwege de te verwachten groei investeert Flinders onder meer in een uitbreiding van de winkel, het kantoor en magazijn. De vergroting van de winkel in Zaandam was noodzakelijk vanwege uitbreiding van het productassortiment. Naast deze winkel heeft Flinders een zaak in Maastricht en cafés in Groningen en Hilversum.

Buitenlandse expansie
Het belangrijkste voor Flinders is de webshop waarmee het bedrijf zich vooral wil onderscheiden met merken en designproducten. Ook zijn er producten die onder eigen label worden verkocht. Komende maand komt er een webshop in Duitsland en sinds vorig jaar is Flinders in China actief met online verkoop via Tmall, een dichter van de giga online retailer Alibaba.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten