Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Fun op het kantoor

Het moderne kantoor is niet om te werken - dat doe je thuis - maar om collega's te ontmoeten, te brainstormen en koffie te drinken. En dat mag in een speelse omgeving, zo blijkt op de beurs Design District.
 


Door de coronacrisis is thuiswerken nog normaler geworden en is de functie van 'werken op kantoor' verder veranderd. De trend is al jaren gaande, maar versterkt; een beetje modern kantoor ziet er huiselijk uit met loungebanken en zitjes, is ruim voorzien van planten, heeft ook werkplekken en het verfoeilijke begrip kantoortuin krijgt met dit alles een nieuwe betekenis. Het is nog net geen speeltuin waar je wordt betaald om er te verblijven, maar het scheelt niet veel.

Kleurig en fleurig kantoorlandschap
Op de begin juni gehouden beurs Design District.in Rotterdam was dat duidelijk zichtbaar. Het bedrijf IJslander stond daar met een heuse glijbaan. De beurs richt zich op professionals die zich vooral bezig houden met projectinrichting en die konden zich verlekkeren aan fraaie stoelen, mooie tafels, kunstig gevormde lampen, akoestische panelen (want het gepraat op kantoor wil je soms liever nĂ­et horen) en dat alles overgoten met een saus van duurzaamheid. De onpersoonlijke en saaie werkelijkheid van de kantoorinrichting heeft plaatsgemaakt voor een kleurig en fleurig kantoorlandschap waar het prettig toeven is, zo blijkt.
 


Glijbaan op kantoor
Maar een glijbaan op kantoor, hoe zit dat? Op de bovenste foto komt een man in colbert aangegleden, van opwinding met de handen omhoog. Hij duwt met zijn voeten folders en ander promotiemateriaal van de exposant richting de vloer. Die exposant is IJslander en die man is Albert Wagener, adviseur sport en spel bij het bedrijf. lJsander is producent van sport- en speeltoestellen en die vinden hun weg naar speeltuinen, basisscholen en kinderspeelzalen. En tja, misschien is er ook wel plaats voor zoiets in een kantoor.

 


Binnenglijbaan in hotel
Wat zien wij nu eigenlijk op deze beursstand? De glijbaan bestaat uit een grote foto, gemaakt in hotel Upstairs in het Belgische Oostende, zie hierboven. Alleen het laatste stukje echt.

Meer informatie:www.designdistrict.nlwww.ijslander.com

 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten