Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Functionele eindejaarsproducten

Typische kerst- of eindejaarsproducten hebben altijd een hoog sfeergehalte en vrijwel een louter decoratieve functie. Een enkele keer worden de feestdagen aangegrepen om een functioneel product te promoten.

Niet geheel toevallig lanceert Artemide nu een speciale uitvoering van de Tizio, een ontwerp van designer Richard Snapper en een van de meest verkochte modellen van de Italiaanse verlichtingsfabrikant. De lamp is nu verkrijgbaar in een uitvoering in mat goud. Een passende kleur voor bij de kerstboom, maar ‘toevallig’ ook een kleur die momenteel behoorlijke trendy aan het worden is. Volgens de fabrikant is de oplage van dit model beperkt.

Sneeuwwitte topper
Een witte Kerst zit er dit jaar niet in, maar bedden- en matrassenfabrikant Avek houdt vanaf morgen een actie en gebruikt in de reclame hiervoor een boxspring in een winters landschap met een sneeuwwitte topper er bovenop. Bij aankoop van een Noflik of Simmer boxspring ontvangt de klant tijdelijk (19 dec. t/m 2 febr. 2015) een gratis topper. Mocht het echt gaan winteren en de Elfstedentocht gereden gaan worden dan zal de Friese fabrikant ongetwijfeld uitpakken met een zeer bijzondere actie.

 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2020 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten