Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Geen hybride beurs Domotex, slechts 1 dag en alles digitaal

Vloerbedekkingsbeurs Domotex in Hannover gaat niet door. De beurs zou in mei worden gehouden in bescheiden fysieke vorm met als aanvulling een digitale component, maar vanwege de coronapandemie blijkt dat onmogelijk. Wat resteert is een 'digitale dag' op 20 mei.
 


Domotex zou oorspronkelijk eind volgende week beginnen, maar werd in september doorgeschoven naar mei 2021. De beurs zou dan in hybride vorm worden gehouden met naast fysieke deelnemers ook een digitaal platform waar exposanten en bezoekers elkaar virtueel zouden kunnen 'ontmoeten'. Dit blijkt geen haalbare kaart want het aantal fysieke deelnemers en bezoekers zou te gering zijn om zo'n evenement te kunnen organiseren, zo laat organisator Deutsche Messe AG vandaag weten.

Digitaal platform
Oorzaak is de toegenomen verspreiding van het coronavirus en de onzekerheden die dit met zich meebrengt. Dit wordt versterkt door het hoge internationale karakter van de beurs waardoor bijvoorbeeld volstrekt onduidelijk is wat er gaat gebeuren met het internationale reisverkeer. 'Momenteel is een alternatief digitaal bedrijfsplatform gepland in de vorm van de Domotex Digital Day op 20 mei 2021', aldus een verklaring op de site.

Meer informatie: www.domotex.de

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten