Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Gertjo Janssen managing director Euretco Holding

Gertjo Janssen, directeur van retailorganisatie DGN, is benoemd tot managing director van moederbedrijf Euretco, dochteronderneming van EK/servicegroup.

Gertjo Jansen was directeur van DGN, franchisegever van de de formules Hubo (doe-het-zelf speciaalzaak) en Multimate (bouwmarkt), sinds 2014 behorend tot retailorganisatie Euretco. Jansen wordt nu managing director van Euretco Holding waarbij hij DGN en Euretco onder zijn hoede krijgt.

Aanpassing managementteam
Om hem de nodige ruimte te geven voor de verbreding van zijn verantwoordelijkheden wordt het managementteam van DGN heringericht. Paul van Essen, voorheen manager inkoop, wordt benoemd tot commercieel manager DGN. De verantwoordelijke managers voor de afdelingen inkoop en retailmanagement gaan aan hem rapporteren.

EK/servicegroup
Euretco behoort sinds 2015 tot de Duitse EK servicegroup, een Europese coƶperatie die actief is in de branches meubelen, woningtextiel, slapen, woonaccessoires, speelgoed, luxe huishoudelijke artikelen, witgoed en kantoorartikelen. Na het vertrek van Steve Evers in 2018 bestaat de directie van EK/servicegroup uit Franz-Josef Hasebrink (CEO), Martin Richrath (CFO) en Susanne Sorg (CIO). Deze directie draagt ook de eindverantwoordelijkheid voor dochteronderneming Euretco.
Tot Euretco behoren onder meer de formules Topform, Vivante, Binnen, Slaapkenner, AltijdGoedSlapen en Decorette.


 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten