Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Gespecialiseerd tekstbureau voor de woonbranche

Het communicatie- en tekstbureau Y-Media richt zich op ondernemers in de woonbranche. Van webtekst tot persbericht en van column tot catalogus.

Y-Media levert diensten die gericht zijn op schriftelijke communicatie zoals persberichten, nieuwsbrieven, folders, brochures en webteksten. Maar ook catalogi, productomschrijvingen voor een webshop, columns of tekst voor een commercial. Bijzonder is dat het bureau zich specifiek richt op de woonbranche. Klanten zijn fabrikanten, groothandels, importeurs, winkeliers, stoffeerders, stylisten en adviseurs. 

Kennis van de markt
Een van de sterke punten van Y-Media is een brede ervaring in de woonbranche. Initiatiefnemer van Y-Media is namelijk Aribert Guiking, eerder uitgever en hoofdredacteur van het vakblad Yataz. Door de kennis van de markt kan snel en gericht worden gewerkt met een korte briefing. Ook is het mogelijk om aangeleverde teksten te laten bewerken.

Tip
Voor ondernemers die hun site willen updaten met betere inhoud nog een tip. Soms is het verstandig om dat te doen met een nieuwe site. Dat werkt vaak sneller en kan je profiteren van de verbeterde techniek wat vrijwel altijd leidt tot een gebruiksvriendelijker site. Voor het maken van een site werkt Y-Media samen met diverse sitebouwers die gespecialiseerd zijn in het werken voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.

Meer informatie: www.y-media.nl
 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten