Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Gispen zoekt naam voor een tafel

Fabrikant Gispen zoekt een naam voor een nieuw ontworpen tafel.  Via social media kun je een idee hiervoor opsturen tot 22 april. De winnaar ontvangt een exemplaar van het ontwerp.

Gispen noemt de tafel een prachtig product, maar mist nog een naam voor het ontwerp van Jan Plechac en Henry Wielgus. ´We kunnen een product niet presenteren zonder naam. Dus alstublieft, denk met ons mee. Help ons door een naam te bedenken voor het nieuwe ontwerp en we belonen je met een exemplaar van de bijzettafel´, zo roept de kantoormeubelfabrikant. Een naam insturen kan door het volgen van Gispen via Facebook, Twitter of Instagram.

Spelregels
Voordat je de hersens laat kraken voor een toepasselijke naam geeft Gispen wat aanwijzingen, cq eisen. De tafel is gemaakt van rubberhout, wordt 'flat-packed' geleverd en is beschikbaar in twee hoogtes. De naam moet nieuw zijn en dus nog niet bestaan, een licht 'nooordelijke' zweem hebben en passen bij de andere namen uit het Gispen assortiment. Je idee indienen kan tot 22 april via Twitter, Facebook of Instagram. Tot nu toe zijn er enige tientallen reacties binnengekomen.

Meer informatie: www.gispen.com

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten