Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Grenzen vervagen....binnen, buiten, beurs, winkel en terras

Met de zomer in aantocht hopen velen op mooi weer waardoor je lekker buiten kunt zitten. Een  terrasje in de stad, thuis in de tuin, een hippe strandtent of gewoon een fijne winkel; het kan overal.

Ondanks terrasheaters, zonnebanken, zelfbruiners en andere hulpmiddelen willen veel mensen toch graag in de echte zon zitten omdat het zo'n lekker gevoel geeft. Denken aan huidkanker is dan niet aan de orde, wel direct genieten van een lekker biertje of wijntje. Daarbij een beetje comfortabel zitten, hangen of zithangen is wel zo prettig en er is een enorm aanbod van banken, stoelen, tafels, kussens, parasols, lampen, krukjes en ander spul om optimaal te kunnen genieten van de hopelijk frisse buitenlucht.

Nu verkopen
De gespecialiseerde winkels zijn al een paar maanden bezig en tuincentra en vooral de bouwmarkten stampen momenteel in veelvoud hun folders door de brievenbussen. Want nu moet er verkocht worden want anders is het te laat. Voordat de vakantie begint, moet de bulk zijn weggewerkt, daarna kan het alleen tegen afbraakprijzen nog weg.

Stoffeer je balkon met groen
Ondertussen gaat het al lang niet meer om alleen 'dode' producten als tuinmeubels, maar pikt de levend groen branche een graantje mee van dat zo-fijn-om-buiten-te-zijn gevoel. Bloemisterijen zetten kekke krukjes en geinige tafeltjes in de zaak en er zijn zelfs winkels die zich puur richten op de inrichting van balkons met compacte meubeltjes, handige gadgets en echte planten. Alles voor de stoffering van je buitenkamer!

Trends voor 2019
Over dik twee maanden is in Keulen de Spoga, vakbeurs voor tuinmeubelen en andere producten om het in de tuin een beetje comfortabel en gezellig te maken. Daar krijgen professionals te zien wat de mogelijke trends voor volgend jaar gaan worden en kunnen zij zich vast oriënteren op voorjaar/zomer 2019. De beurs wordt jaar op jaar attractiever en is meer dan het tonen van hallen vol solitair geplaatste tuinmeubelen en rijen zwarte barbecues.

Daarom een meerkeuzetoets naar aanleiding van bovenstaande foto; waar is deze genomen?
a) Een hippe woonwinkel
b) Een high end bloemenzaak
c) Een gespecialiseerde rotan- en bamboezaak
d) Een café annex winkel in Zuid-Frankrijk

Het goede antwoord is: de Spoga van 2017. 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten