Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

'Groen’ en duurzaamheid op beurs Heimtextil

Op Heimtextil is er op diverse plaatsen aandacht voor duurzaam en ‘groen’ ondernemen. Zo zijn er sprekers, is een boekje met duurzame producten/producenten en zijn er zelfs ‘groene’ rondleidingen.

Volgende week start in Frankfurt Heimtextil (10 t/13 januari).  Op meerdere manieren wordt daar aandacht gegeven aan het thema duurzaamheid wat samengebracht wordt onder de noemer ’Green Village’. Op 11 en 12 januari zijn er diverse lezingen waarin ingegaan wordt op ‘groen printen’ van textiel, internationale (technische en sociale) standaarden aangaande duurzaam produceren en de marketing en communicatie van fairtrade producten. Dit vindt plaats in hal 8.0. Ook zijn daar tijdens de beurs diverse organisaties en consultants aanwezig die informeren over certificeringen en labels rond groen produceren.

Groene rondleidingen
Op 10 en 11 januari zijn er verschillende rondleidingen waarin bezoekers tekst en uitleg kunnen krijgen over exposanten die duurzaam produceren.
Ook is er dit jaar weer een boekje met daarin een overzicht van exposanten die duurzaam produceren, duurzame producten aanbieden of werken volgens bepaalde sociale standaarden. Het boekje (Green Directory) is tijdens de beurs gratis beschikbaar en ook te downloaden.

Meer informatie: www.heimtextil.messefrankfurt.com

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten