Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Groenbeurs Spoga voor augustus geannuleerd

De tuinbeurs Spoga in Keulen gaat ook dit jaar niet door. Volgens organisator Koelnmesse is het gezien de beperkingen die samenhangen met de coronapandemie niet mogelijk om in augustus een volwaardige beurs te houden.
 


De Spoga stond op de agenda voor augustus, maar dat blijkt geen haalbare kaart. De eerstvolgende editie staat nu gepland voor 19 tot en met 21 juni 2022. Het is de zoveelste verschuiving van de beurs. Jarenlang werd de beurs eind augustus/begin september gehouden, maar vanwege de coronapandemie kon dat vorig jaar niet doorgaan. Het bleek een goed moment om de lifestyle tuinbeurs, zoals de organisatie de beurs afficheert, 'definitief' iets eerder in het seizoen te gaan houden, een wens van veel standhouders. Daarom werd eind mei/begin juni 2021 de nieuwe datum.

Reisbeperkingen
Begin dit jaar kwamen voor deze datum toch twijfels want internationale reisbeperkingen zouden wellicht roet in het eten kunnen gooien. Maar volgens organisator Koelnmesse was dat geen probleem omdat de meeste bezoekers uit Europa komen en daar ging het de goede kant op met het indammen van de verspreiding van het coronavirus.Toch werd voor de zekerheid de beurs een paar maanden doorgeschoven naar eind augustus/begin september.
Ook dit blijkt nu niet haalbaar. De beurs wordt dit jaar volledig geschrapt en doorgeschoven naar juni 2022. De beursorganisatie laat weten dat het fysieke evenement wordt aangevuld met het digitale platform spoga+gafa@home.

Meer informatie: www.spogagafa.com

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten