Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Groothandel Light & Living opent nieuwe showroom

Verlichtingsgroothandel Light & Living heeft een nieuwe showroom met zeventien ‘showkamers’. Daarin staat de collectie opgesteld die regelmatig wordt ververst.


De nieuwe showroom in Noordwijk is met 1.700 m2 tweemaal zo groot als de vorige. Daarmee is het mogelijk om de gehele collectie te tonen op een manier zoals klanten dat veelal gewend zijn te zien op een van de vele beurzen waarop Light & Living staat. De collectie is volgens CEO Robin Vlug dynamisch; ‘ons assortiment ontwikkelt zich zo snel dat we klanten eigenlijk iedere maand wel een vernieuwde showroom kunnen laten zien.’ In de praktijk betekent het dat er permanent een verversing van het assortiment plaatsvindt.

Internationale expansie
Light & Living belevert een brede groep klanten: verlichtingzaken, cadeauwinkels en grote ketens zoals tuincentra. Het bedrijf begon ruim veertig jaar geleden als producent van lampenkappen en is uitgegroeid tot een internationale groothandel in decoratieve verlichting, woonaccessoires en kleinmeubelen. Het bedrijf heeft in Nederland naast Noordwijk een vestiging in Belfeld (bij Venlo) en is aanwezig bij de cash & carry’s Tica in Aalsmeer en Trends & Trade in Venlo. Er zijn buitenlandse vestigingen in de Verenigde Staten, Duitsland, Noorwegen en Groot-Brittannië. Light & Living exporteert naar meer dan 70 landen.  

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten