Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Groothandel PPC opent vestiging in Groningen

De Plinten & Profielencentrale (PPC) opent in 2020 een vestiging in Groningen waardoor de groothandel een nog betere landelijke dekking krijgt voor parketteurs en andere vloerspecialisten.
 

De vestiging in Groningen zal medio volgend jaar worden geopend. Klanten kunnen er terecht voor voor vloeren in hout, laminaat en pvc, randafwerking en producten voor installatie, afwerking en onderhoud van vloeren. In de nieuwe vestiging komt ook een showroom met een overzicht van de PPC collectie.

Vijf vestigingen
De te openen vestiging in Groningen is het vierde filiaal van de Plinten & Profielen Centrale. De andere filialen zijn gevestigd in Amsterdam, Eindhoven en Den Haag. Het hoofdkantoor staat in Wijk bij Duurstede.

Permanente groei
De opening van een nieuw filiaal is min of meer een logisch gevolg van de groei die het twintig jaar oude bedrijf doormaakt. Deze maand ontving het bedrijf een FD Gazellen Award, een prijs die door het FD (Financieele Dagblad) ieder jaar wordt toegekend aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Daarbij wordt onder meer gekeken naar omzetgroei, aanwas van personeel (in fte’s gemeten) en winstmarge. PPC won al vijfmaal deze award en dit jaar was het de vierde keer op rij.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten