Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Haardvuur moderne stijl

Een knapperend haardvuur met echte vlammetjes is voor veel mensen het summum van gezelligheid. Het kan ook anders, zo liet de Tjechische designer Lucie Koldova zien op de meubelbeurs IMM in Keulen.

Ieder jaar nodigt de organisatie van de meubelbeurs IMM een special guest uit die Das Haus op de beurs (15 t/m 21 januari gehouden) mag vormgeven. Das Haus is een persoonlijke invulling van een idee hoe je zou kunnen wonen en moet de visie weergeven van de speciale gast, ieder jaar een internationaal erkende designer. Dat was dit jaar de Tsjechische Lucie Koldova.
Zij is gespecialiseerd in lichtontwerpen en dat was duidelijk zichtbaar in de aankleding van Das Haus. Niet meubelen, maar verlichting stond centraal en overal hingen of stonden armaturen van eigen ontwerp.
In het midden van de presentatie was een soort 'huiskamer' gecreëerd en daar zat de ontwerpster (rechts op de foto) met wat gasten te drinken.
Centraal in deze ruimte, pontificaal op tafel geplaatst, brandde het haardvuur in de vorm van een paar lichtbuizen. Er stonden geen nootjes op tafel, maar het was wel gezellig want er was een klein feestje aan de gang. Inclusief een bijdetijds haardvuur.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten