Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Hanneke Verburg nieuwe directeur INretail

Hanneke Verburg wordt per 1 juni de nieuwe algemeen directeur van brancheorganisatie INretail. Zij wordt eindverantwoordelijk voor de uitvoering van het verenigingsbeleid en overige activiteiten van INretail.

Verburg (53) is nu nog directeur van Winkelman en Van Hessen, een bureau voor PR en Marketing. Daar trad zij in 2005 in dienst, waarna zij in 2010 tot directeur werd benoemd. Zij begon haar carrière in het onderwijs en was onder meer adjunct directeur van het Ondernemerscollege Overbosch en conrector Onderwijs bij Esloo Onderwijsgroep, beide in Den Haag.

Opvolger van Jan Dirk van der Zee
Met de komst van Verburg als algemeen directeur wordt de vacature ingevuld die ontstond door het vertrek van Jan Dirk van der Zee. Hij startte op 1 april als directeur amateurvoetbal bij de KNVB. ‘Het bestuur van INretail kijkt uit naar de komst van de nieuwe directeur. Zij heeft er alle vertrouwen in dat Verburg dankzij haar brede ervaring en persoonlijkheid de juiste persoon is om de directeursfunctie succesvol in te vullen’, aldus een vandaag uitgegeven persbericht.
 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten