Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Hema matras krijgt extra maten

Hema breidt de vorig jaar geïntroduceerde matrassenlijn uit met twee lengtematen. Hiermee biedt de Hema in totaal negen verschillende matrasmaten aan.In oktober 2017 introduceerde de Hema een eigen matrassenlijn in een- en tweepersoons uitvoering, alle met een lengtemaat van 200 cm. Dat wordt uitgebreid met twee eenpersoons matrassen in 210 en 210 cm lengte waarmee het totaal op negen verschillende matrasmaten komt. De inhoud van alle matrassen is identiek en is volgens de Hema gemaakt van 'innovatieve materialen'. De kern bestaat uit vijf lagen.

One fits all
De matras is gemaakt volgens het principe one fits all, wat wil zeggen dat de matras voor iedereen geschikt is, ongeacht gewicht, slaaphouding en of je nu een koukleum of zweterd bent. 'Deze constructie biedt de juiste ondersteuning en zorgt ervoor dat je geen last hebt van pijnlijke drukpunten. Bovendien ademt het matras en blijft deze koel en droog. Het is dan ook niet nodig om een topmatras te gebruiken', aldus een toelichting van de retailer.Opmerkelijke foto's
De matrassenlijn van de Hema werd eind oktober 2017 gelanceerd met een aantal opmerkelijke foto's. Hierbij staat niet het product, maar de gebruiker ervan centraal.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2020 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten