Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Hema start verkoop matrassen

De Hema gaat per 30 oktober online matrassen verkopen die gratis worden thuisbezorgd. Ter promotie start vanavond een nachtwinkel in Amsterdam waar consumenten de matrassen kunnen uitproberen.

Vanavond is er een pop-upwinkel aan de Laurierstraat in Amsterdam waar consumenten de matrassen kunnen testen. Er zijn pashokjes waar bezoekers zich kunnen omkleden voor de pyjamaparty die tegelijkertijd wordt gehouden. De winkel is geopend van 21.00 uur tot 01.00 uur. Volgende week start de daadwerkelijke verkoop.

One fits all
Met de verkoop van matrassen stapt Hema in de hype van de zogeheten start ups die via internet one fits all matrassen verkopen. Dat is 1 type matras, dus geen keuze in verschillende hardheden of andere variaties in het interieur. Ook de wijze van verkoop en distributie is hetzelfde: bestellen gaat online en de matras wordt gratis thuisbezorgd in een doos. Uitproberen kan tot maximaal 100 dagen.

Uitproberen op locatie
De matras levert Hema in vijf maten, variërend van 80 bij 200 cm (279 euro) tot 180 bij 200 cm. Bestellen kan via internet en bij 50 vestigingen van de Hema kun je de matras fysiek uitproberen. Volgens woordvoerder Pauline Marres van de retailketen is de matras ‘geschikt voor 85 tot 95% van de mensen.’

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten