Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Hexagon tegel geeft bijzonder effect

De tegels van de Desso Colourant Collection kunnen een bijzonder optisch effect geven dat je even denkt dat er iets met je ogen is. Maar dat is dus niet zo, het is de structuur van de tegel.Het aandeel van tapijttegels op de projectmarkt groeit ten koste van kamerbreed tapijt. Tegelijkertijd is de hexagon (zeshoek) onverminderd populair en waarom zou je deze twee ontwikkelingen niet combineren. Tapijtfabrikant Desso doet dat met de Desso Colourant Collection. De tegel bestaat bestaat uit garen met een drietal kleuren waarvan een subtiel aanwezig is, Daarnaast is de tegel zo getuft dat er een streepjesdessin zichtbaar is. De bedoeling is dat je de tegels ad random legt, maar door ze in een 'richting' te leggen, kun je een deel van de vloerbedekking afbakenen, bijvoorbeeld om een looppad te visualiseren.Maatwerk
Door de garens zijn gemaakt van Econyl (grotendeels gercyclede kunststof) en vooral door het specifieke dessin kun je een speciaal effect creƫren wat er in de praktijk bijzonder uit kan zien. Of, zoals de fabrikant het verwoordt: het kan een 'hypnotisch optisch effect geven'.
De tegel is verkrijgbaar in een drietal basiskleuren (zwart, grijs, donker- en lichtblauw) en behoort tot de  Desso Colourant Collection. Deze valt op haar beurt onder de Desso Design Center Collectie die veelal op klantspecifieke wens wordt geproduceerd.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2019 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten