Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Ho-ho-ho, een bank stofferen doe je zo!

Met de meubelconfigurator van softwarebedrijf Colijn IT kun je je eigen kerstbank ontwerpen. Kussens met dennebomen, een leuning met sneeuwvlokken of kerstballen als pootjes, je hebt het in een handomdraai voor elkaar.

Leuk, al die mogelijkheden om je eigen bank samen te stellen met verschillende stoffen, maar hoe staat dat eigenlijk? Rechte pootjes of bolpootjes, hoe ziet dat er in werkelijkheid uit? Softwareontwikkelaar Colijn IT doet veel zaken met meubelfabrikanten en maakte een configurator waarmee je je eigen kerstbank kunt aankleden. Je kiest een stofje voor de kussens en de leuningen, plakt er digitaal pootjes onder en je hebt een sfeervolle bank, passend bij het jaargetijde.

Denneboom in je rug
Niet blij met die dennebomen in je rug? Je kiest voor een ander stofje en hup- je voelt de sneeuwvlokjes kietelen. Rechte pootjes wat saai? Met een klik staat je bank op kerstballen, zie hierboven. Het mooiste onderstel bestaat uit glijpoten, zeg maar gewoon ski's. Spuit je hele kamer onder de kunstsneeuw en je viert wintersport vanuit je eigen bank.

Waarheidsgetrouwe visualisatie
Volgens Colijn IT gaan 3D visualisaties belangrijk worden voor meubelfabrikanten en winkeliers in de woonbranche. 'Met behulp van 3D kunnen we waarheidsgetrouwe visualisaties maken van de werkelijkheid, zonder dat daar daadwerkelijk fysieke meubels voor aanwezig moeten zijn en het aantal toepassingen is enorm!', jubelt het bedrijf in een persbericht.

Foutje
Als bewijs van hun kunnen sturen ze een link mee om je eigen bank te configureren. Die bank is gebaseerd op het model Villas van de woonformule Henders & Hazel. Dus bellen we even met het bedrijf om te vragen of die bank ook in het echt verkrijgbaar is. Helaas, een medewerkster laat weten dat het model inmiddels 'uit de collectie' is.
Foutje, wel bij de tijd met de software, maar met een niet meer leverbare bank reclame maken. Het blijft dus bij digitaal stofferen. 

Update: Colijn-IT laat in een reactie weten dat bewust is gekozen voor een niet actueel model, ofwel een bank die nu niet meer leverbaar is. 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten