Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Hoe kondig je als bedrijf je vakantie(sluiting) aan?

Je gaat als bedrijf een paar weken dicht vanwege de vakantie; wie stuur je daarvan bericht en hoe doe je dat? Geef je aan wanneer je gesloten bent, wens je iedereen een prettige vakantie of voeg je nog wat extra's toe?
 


Minstens half Nederland is op vakantie en veel bedrijven zijn dicht. Daarom sturen veel bedrijven naar hun klanten een mail dat ze tijdelijk sluiten. Je kunt het ook anders doen, bijvoorbeeld via social media. Dan is misschien minder gericht, maar je hebt een bredere doelgroep te pakken. En wellicht kun je nog wat meer kwijt dan alleen het doorgeven van wat data. We plukten er willekeurig een paar bedrijven uit die via LinkedIn laten weten op vakantie te gaan/zijn en dat graag communiceren.
 


Best Wool Carpets is een fabrikant van wollen tapijt en werkt internationaal. Daarom zet directeur-eigenaar Yvar Monasch een Engelstalig bericht op LinkedIn. Time to relax and enjoy in a beautiful surrounding. Sunshine and good feelings for the best wool. Happy summer holidays! De korte mededeling gaat gepaard met een foto van twee lammetjes in frisgroen gras met bergen op de achtergrond.
Zij hebben nog een paar vakanties nodig om uit te groeien tot wollig schaap.

 


Bedden- en matrassenfabrikant Hilding Anders houdt het vrij zakelijk en laat weten: Na een gezellige zomerborrel gaan wij genieten van drie weken rust. Een fijne zomervakantie aan alle collega's en partners! Dat geldt blijkbaar niet voor iedereen want onze customer service toppers blijven telefonisch en per mail voor u bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 - 17:00 uur. Ook wordt meteen duidelijk gemaakt wanneer de vakantie is afgelopen: Vanaf 22 augustus gaan wij weer aan de slag om u te voorzien van een heerlijke nachtrust.
Het bericht wordt voorzien van een tekening waarop de contouren van een liggend persoon zijn te zien, met daarnaast een zonnehoed en een paar slippers.

 

 

Jurry van den Hurck, accountmanager bij bedden- en matrassenfabrikant Avek, laat in juli weten; In week 31, 32 en 33 is onze fabriek in verband met de zomervakantie gesloten. Wij wensen iedereen alvast een hele goede zomer toe. Hij voegt erbij een foto van een strandstoel onder een boom met uitzicht op zee. De accountmanager maakt van de gelegenheid gebruik om klanten even op iets te attenderen. Mocht je de komende weken op zoek gaan naar een nieuw bed, hou dan onze FB pagina of website even in de gaten. Vanaf 1 augustus start namelijk onze Zomertopperactie.
Van den Hurck weet als accountmanager dat herhaling belangrijk is. Terwijl zijn vakantie voortduurt, stuurt hij nog een keer een bericht met als attentie dat een van Aveks boxsprings zo goed is getest door de Consumentenbond.
 


Ook zitmeubelfabrikant Baan doet meer dan alleen een prettige vakantie wensen. Directeur Mirande Baan maakt een complete communicatieplanning rond de vakantiesluiting. De vakantie wordt ruim van tevoren aangekondigd, met deze boodschap erbij: Geniet deze week nog van de sale! Kom langs en profiteer van kortingen tot 80%. In verband met vakantiebezetting is het wenselijk om een afspraak te maken via info@baanmeubelen.nl.
 Kort daarna is het zover. ONZE ZOMER FAVORIET I We gaan op vakantie en nemen mee…….. Onze zonnige Orecchio fauteuil! Vanuit deze heerlijke fauteuil wensen wij u een hele fijne vakantie periode! Wij gaan er bijna tussen uit. Van 23 juli tot en met 7 augustus bevinden we ons even niet tussen de meubelen, maar ergens anders in het (buiten)land. Deze prachtige Orecchio blijft staan en is in de sale

 


Dan komen er vervolgens tijdens de vakantie nog een paar berichten en als die bijna voorbij is: HOME SWEET HOME I Hoewel we optimaal genieten van onze vakantie, kijken we ook uit u weer te kunnen verwelkomen op onze showroom in Waddinxveen. En uiteraard ook naar de presentatie van de najaarscollectie! Onze trouwe mascotte Wolf heeft zich in ieder geval al één van onze mooie nieuwe stoffen toegeëigend, een prachtige stof van ‘Harlequin’. Over smaak valt niet te twisten, maar we zijn het helemaal met hem eens!
 


Webwinkel Home24 gaat natuurlijk nooit op vakantie en tja, wat moet je dan? Hier wordt gedacht aan de thuisblijvers. We zien een foto met links een balkon met een paar dozen, lege bloempotten en dorre bladeren op de grond. De lucht is donker. Rechts hetzelfde balkon met frisse planten, wat meubeltjes, een vrolijke parasol en natuurlijk een (bijna) stralende lucht. Erboven staat niet het 'land' van herkomst, maar 'Vakantiebestemming Balkonië'.
Alles uiteraard verkrijgbaar bij de webwinkel.

 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten