Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Hoezo een strak leren bank?

Hoe maak je duidelijk dat een strak leren bank eigenlijk niet kan bestaan? Zitmeubelfabrikant W. Schillig legt het beeldend uit.

Een strak leren bank kan bij aankoop best fraai zijn, maar blijft deze mooi? Nee dus, want dat is een contradictio in termimis, ‘strak’ en ‘ leer’ gaat eigenlijk nooit samen. Leer is flexibel en moet een beetje meegeven, zeker voor wat betreft het zitgedeelte.


Zeehond
De Duitse zitmeubelfabrikant W. Schillig laat dat met een simpel bordje zien tijdens de vorige maand gehouden meubelbeurs IMM. Hoezo plooien? Zo ben ik gewoon, staat er op het bordje met de foto van een zeehond. Met andere woorden: zeur niet als je vindt dat het dikke leer dat wij gebruiken een beetje ‘kreukt’, dat hoort zo.


Niet digitaal wegpoetsen
Volgens Antal Nemeth, woordvoerder bij Leolux, gaan veel vragen van consumenten over plooivorming in zitmeubelen. Daarom wordt er bij Leolux nauw op toegezien dat bij foto’s van leren banken de oneffenheden niet digitaal worden weggepoetst. Sterker nog, een plooitje erin is eigenlijk noodzakelijk om te laten zien wat de werkelijkheid is. Bovenstaande foto, geplukt van de Leolux site, bewijst dat.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten