Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Hollandsch Fabrikaat trekt meer deelnemers

Hollandsch Fabrikaat, volgens de organisatie ‘het gezelligste meubelevenement van Nederland’, start op 16 juni in Assen.

Het evenement, een soort super huisshow van 15 bedrijven, biedt overigens meer dan meubelen. Want Avek, Norma, Mahoton en Vroomshoop zijn leveranciers van matrassen en complete bedsystemen, Dommelin en Jonk zorgen voor de completering met bedtextiel en Havee Meubelen, Helderr, Interstar, Jess Furniture, De Toekomst en KMG vertegenwoordigen het meubelsegment. Daarnaast zijn aanwezig Faber (elektrische haarden), Gabriel (meubelstoffen) en Navigram (software).

Sfeervol evenement
Naast het tonen van nieuwe producten wil Hollandsch Fabrikaat een platform bieden voor ‘contacten tussen fabrikant en detaillist in een informele en plezierige setting’. Volgens de organisatie wordt de formule gewaardeerd, gezien het jaarlijks stijgende aantal bezoekers. Dit jaar is de zesde editie. Onderdeel van het evenement is een goede catering en live muziek op de maandag- en dinsdag. Hollandsch Fabrikaat vindt plaats op 16, 17 en 18 juni waarbij kastenfabrikant Interstar als gastheer optreedt.

Meer informatie: www.hollandschfabrikaat.nl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2020 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten