Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Hollandsch Slapen in Brabantsch klooster

Gisteren begon in het Brabantse Haren het evenement Hollandsch Slapen. Een twaalftal bedrijven actief in de ‘slaapbranche’ toont hier de nieuwste producten.
 


Wat betreft de grootte zit Hollandsch Slapen tussen een beurs en een huisshow, maar eigenlijk is het geen van beide. Een evenement is het eigenlijk ook niet want dat klinkt alsof er drie dagen lang allerlei activiteiten plaatsvinden. In feite is het van alles wat en in ieder geval buitengewoon sfeervol. Plaats van handeling is Klooster Bethlehem, een oud nonnenklooster in het dorpje Haren, vlakbij Oss.

Doorsnede van markt
Avek, Hilding Anders, Norma en Vroomshoop tonen bedden en bedsystemen, Mahoton is aanwezig als matrassenspecialist, Ducky Dons/Silvana en Gebroeders Jonk zorgen voor dekbedden en kussens, Beddinghouse, Dommelin, Vandyck en Essenza Home zijn de specialisten in dekbedovertrekken en Noteborn completeert het geheel met kasten. Bij elkaar een aardige doorsnede van wat de markt op ‘slaapgebied’ heeft te bieden.

Sfeervolle locatie
Vooral door de sfeervolle locatie en de verspreiding van de deelnemers door het gebouw heeft het evenement niet de gehaastheid van een beurs en ligt het accent op relatiebeheer. Informatie-overdracht en gedachtenuitwisseling gaan boven keiharde verkoop en dat blijkt bij zowel bezoekers als deelnemers aan te slaan. Dat geldt ook voor de goede en gratis catering. De zondag bleek meer mensen te trekken dan verwacht en tot op heden tonen de meeste deelnemers zich tevreden. Hollandsch Slapen duurt nog tot en met dinsdag

Toekomst evenement
Het is nog te vroeg om over het vervolg van deze eerste editie te praten, maar een aantal deelnemers wil zeker verder met het evenement. Wellicht zal worden gekozen voor een steeds wisselende locatie die toch voor vrijwel iedereen makkelijk bereisbaar is.
 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2020 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten