Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Hollandsch Slapen in september

De 'slaapbeurs' Hollandsch Slapen vindt plaats van 11 tot en met 13 september. Het deelnemersveld blijft gelijk als vorige keer, evenals de locatie. Dat is wederom Kasteel Groeneveld in Baarn.
 


Hollandsch Slapen, een kruising tussen kleinschalige relatiebeurs en gezamenlijke huisshow, wordt wederom gehouden in Kasteel Groeneveld in Baarn. Deelnemers zijn Auping, Avek, Beddinghouse, Dommelin, Ducky Dons, Hilding Anders, Gebrs. Jonk, Kuperus, Mahoton, M-Line, Steel & Stockings TexelWool en retailorganisatie EK, tot voor kort Euretco geheten. Bij elkaar is het een mix van fabrikanten/leveranciers van bedden, matrassen en bedtextiel zoals dekbedden en dekbedovertrekken.

Fraaie locatie
Hollandsch Slapen profileert zich niet als beurs (met bijbehorend nieuws), maar meer als relatiebijeenkomst waarbij gezelligheid en goede catering een essentieel onderdeel zijn. Daarom is vanaf de eerste editie in maart 2014 iedere keer gekozen voor een fraaie en historische locatie zoals een klooster, slot, fort, kasteel of kazerne. De laatste jaren is de organisatie honkvaster geworden en is Kasteel Groeneveld in Baarn de plaats van samenkomst. Daar zullen de dertien deelnemers hun jongste producten presenteren aan het vakpubliek, hoofdzakelijk mensen die werkzaam zijn in slaapspeciaalzaken.

Drukke agenda
Voor bezoekers worden het medio september drukke dagen want Hollandsch Slapen loopt van 11 t/m 13 september. Op exact dezelfde dagen zijn in Gorinchem de Interieur Collectie Dagen (InCoDa) en de najaarsbeurs (vakdagen) in De Woonindustrie in Nieuwegein. Voor deze laatste kun je ook nog terecht op 19 en 20 september.

Meer informatie: www.hollandschslapen.nl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten