Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Hollandsch Slapen: nieuw slaapevenement

In maart 2014 organiseren een aantal aanbieders van bedden, matrassen en bedtextiel een evenement onder de naam Hollandsch Slapen.

Het initiatief voor het evenement komt van de bedden- en matrassenproducenten Avek en Norma. Beide werken ook samen op het kleinschalige evenement Hollandsch Fabrikaat dat ieder jaar in Assen wordt gehouden en Hollandsch Slapen 2014 is daarmee in bepaalde opzichten vergelijkbaar. Het is in grootte een soort kruising tussen een kleinschalige beurs en een huisshow van een aantal leveranciers bij elkaar, in dit geval puur gericht op de slaapbranche.

Inspiratie bieden
De organisatoren spreken echter niet van een beurs, maar zeggen vooral ‘inspiratie’ te willen bieden ‘met workshops en noviteiten’. Het evenement zal netjes worden aangekleed en mede daarom is gekozen voor een fraaie locatie, het (voormalige) Klooster Bethlehem in het dorpje Haren, behorend tot de gemeente Oss.

Deelnemers
De eerste editie gaat van start met 12 deelnemers: Avek, Norma, Vroomshoop Meubelen, Hilding Anders (bedden- en matrassenleveranciers), Van Es Home, Van Dijck, Beddinghouse, Dommelin (bedtextiel), Ducky Dons en Jonk (kussens en dekbedden), Mahoton (matrassen) en Noteborn (kasten).
Hollandsch Slapen wordt gehouden van  16 t/m 18 maart 2014.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2020 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten