Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Hollandsch Slapen trekt 15% meer bezoekers

Het evenement Hollandsch Slapen trok 15% meer bedrijven dan de vorige editie. Volgens organisator Herman Jurrius waren de deelnemers ‘zeer te spreken over de opkomst en de stemming’.



Hollandsch Slapen was de super huisshow/mini-beurs van twaalf bedrijven uit het beddensegment plus retailorganisatie Euretco. Zij toonden op 3, 4 en 5 september hun nieuwste producten aan een geselecteerd publiek, vrijwel uitsluitend slaapspeciaalzaken. Er kwamen 264 bedrijven op af tegen 230 vorige keer. Het aantal bezoekers ligt hoger, maar de organisatie telt alleen het aantal bedrijven.



Fraaie locatie
De kwantiteit van het aantal bedrijven/bezoekers is vrij laag, maar de ‘conversie’ is hoog; niemand komt toevallig langs, alle bezoek is zeer gericht. Het evenement wordt iedere keer op een andere locatie gehouden, dit keer in Kasteel Groeneveld in Baarn. De exclusieve en steeds wisselende locatie wordt hoog gewaardeerd, zo blijkt. Sommige bezoekers kwamen extra vroeg of bleven nog een tijdje om te genieten van de bosrijke omgeving. Een enkelng nam zelfs de fiets mee om de wijdere omgeving te verkennen. Dit onbedoelde effect sterkt de organisatie in het vinden van bijzondere locaties.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten