Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Home Couture collectie van Addy van den Krommenacker

Modeontwerper Addy van den Krommenacker lanceert een ‘Home Couture Collection’ bestaande uit verschillende banken, een fauteuil, stoelen, eettafel en diverse accessoires. De producten zijn vooralsnog bij een zestal winkels verkrijgbaar.

Van den Krommenacker gebruikt bij zijn ontwerpen veelal exclusieve stoffen en deze komen terug in zijn interieurcollectie die luistert naar de naam ‘Home Couture Collection by Addy’. Zelf spreekt hij van ‘een collectie met koninklijke allure’ waarbij hij verwijst naar de eetkamerstoelen met een hoge rugleuning die volgens Van den Krommenacker ‘ogen én zitten als kleine tronen.’ Naast eetkamerstoelen bestaat de collectie uit verschillende banken, een fauteuil, een eettafel, diverse karpetten en woonaccessoires zoals kussens.

Exclusieve distributie
Het is de eerste keer dat de Bossche couturier met een eigen interieurcollectie op de markt komt. Deze is verkrijgbaar bij De Donjon in Eindhoven, Eijerkamp (Veenendaal en Zutphen), Cilo (Zutphen), Van Til Interieur ( Alkmaar), Vesta Woonforum ( Groningen) en Weyts interieuradviseurs ( Poortvliet). Een verdere uitbereiding van het aantal dealers behoort tot de mogelijkheden. Het is de bedoeling om de collectie iedere zes maanden te vernieuwen.
 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten