Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Hoofdrol voor hout in speciale show op beurs Domotex

Tijdens de vloerbedekkingsbeurs Domotex is er een speciale show waar hout als natuurlijk, veelzijdig en duurzaam materiaal wordt getoond. Vloeren, panelen, meubelen en andere houtproducten zullen dit illustreren.

Met de show Wood Lifecycle wil Domotex (11 t/m 14 januari in Hannover) de veelzijdigheid van hout als natuurlijk materiaal laten zien. De complete cyclus van planten, groei, verwerking, gebruik en hergebruik wordt zichtbaar gemaakt. Ook toont verschillende bedrijven hoe zij op innovatieve wijze omgaan met het oeroude product hout. Naast trappen, deuren, akoestische panelen, fineer, speciale lijmen en zagen is er bijvoorbeeld ook een 3D printer te zien die gebruik maakt van gerecycled hout en polymeren. En een speciale technologie om metaalcoating aan te brengen op een houten oppervlak.

Techniek en trends
Behalve de fysieke producten zijn er ook 'interactieve mogelijkheden' waar beursbezoekers kunnen kennismaken met nieuwe technologie├źn en creatieve manieren waarop hout wordt gebruikt. Zo wil de beursorganisatie bezoekers informeren en inspireren.
Daarnaast ziet de organisatie Wood Lifecycle als een 'onderzoeks- en ontwikkelingsplatform' waar belangrijke trends uit de industrie worden getoond zoals energie efficiency, duurzaamheid, productpersonalisatie, hybridisering en innovatief materiaalgebruik.

Meer informatie: www.domotex.de


 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten