Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Hotelkamer ingericht met tapijt op vloer én muren

Een hotelkamer op de hotelschool in Amsterdam is gestoffeerd met tapijt op de vloer, de muren en zelfs op het bed en het raamkozijn.

De hotelkamer is niet onderdeel van een gewoon hotel, maar staat op het terrein van de Hotelschool in Amsterdam. Een netwerkclub van oud-studenten wilde daar een hotelkamer creëren waarin tegendraadsheid, spontaniteit en onconventioneel handelen moest doorklinken. Een bureau of stoel was uit den boze, dus daar moest wat anders voor worden verzonnen. Een bed was wel noodzakelijk en dat is dan ook prominent aanwezig in een formaat van 2 x 2 meter. De stoffering is hoogst onconventioneel.

Volledige stoffering
De stoffering bestaat uit diepblauw tapijt met een viertal prints uit de DUO3 collectie van de Franse tapijtfabrikant Balsan. Het tapijt ligt op de vloer en loopt door op de wanden. Ook is er een soort ‘trapje’ waar je op kunt zitten dat ook gestoffeerd is met tapijt en het loopt zelfs door tot het raamkozijn. Ook het bed is voorzien van het blauwe tapijt. ‘De architect wilde ook het plafond stofferen, maar dat werd een beetje lastig met stofzuigen’, aldus Stijn Sleeuwenhoek, sales manager bij Balsan. De stoffering werd verzorgd door Hans Brokx Interieurprojecten uit Oosterhout.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten