Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Humor op Heimtextil

Beurzen zijn serious business, zowel voor exposanten als bezoekers. Toch zijn er mensen die naast de harde zakelijkheid ook wel in zijn voor een geintje.

Holland Felt staat al sinds jaar en dag op Heimtextil met een duidelijk en kleurrijk product: vilt. De stand is al jaren hetzelfde, de kleuren van het vilt wijzigen nauwelijks en de standbemanning is ook constant. Maar wel aanwezig met een uniek product.

Veel exposanten zijn als de dood dat hun product wordt gekopieerd en hangen bordjes op met No photos of No pictures. Het is vechten tegen de bierkaai want met een smartphone in de hand kan iedereen ongemerkt zijn slag slaan. Directeur Richard Wernekinck van Holland Felt maakt zich er niet druk om. Integendeel, hij nodigt mensen zelfs uit om foto's te maken met een duidelijk signaal: Photos? Yes!

Lex & Max (inderdaad, Willem Alexander en Maxima waren de inspiratiebron) stond als Nederlands bedrijf dit jaar voor het eerst op Heimtextil. Daar stonden ze met hondenmanden op het nieuwe ieniemienie-segment All about Pets. Dat 'all' was betrekkelijk want het handvol aanbieders had niet echt heel veel in de aanbieding, maar het trok wel veel bezoek dat als passant voorbij kwam. Absolute trekker en publiekslieveling bleek de hond bij Lex & Max want hij kwispelde met zijn staart en kom zijn kop omhoog heffen. Zo schattig! Het zorgde voor talloze filmpjes en aaiende bezoekers.
 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten