Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Ikea en SBS6 zoeken ‘beste interieurdesigner’

In de zesdelige tv-serie ‘De Designdroom’ gaan interieurdesigners aan de slag met een woonwens, woondroom of woondilemma van consumenten. Het wordt een afvalrace wat moet leiden tot ‘de beste interieurdesigner van Nederland’. In zes afleveringen gaan zes interieurdesigners wekelijks aan de slag met een woonwens, woondroom of een woondilemma van een gezin, een stel dat pas is gaan samenwonen of een student die op kamers woont. Van woonkamer tot slaapkamer en van keuken tot kinderkamer, alles kan aan bod komen. In de afvalrace moeten de designers laten zien wat zij in hun mars hebben en uiteindelijk zal het leiden tot ‘de beste interieurdesigner van Nederland’.

Veranderende leefsituatie
Het programma zal zich niet richten op de traditionele make-overs, maar om het bieden van woonoplossingen. Denk aan veranderende leefsituaties zoals een nieuw samengesteld gezin met plots vijf in plaats van twee kinderen, kinderen die uit huis gaan en ouders die een nieuwe invulling voor de ineens ontstane ruimte zoeken. Of een stel dat zich voorbereidt op de komst van een kind en beschikt over een kleine kinderkamer terwijl er onverwacht een drieling op komst is.

Op zoek naar kandidaten
Voor het programma zijn de makers op zoek naar designtalent dat wil meedoen aan het programma. Ook wordt er gezocht naar mensen die met een concrete woonwens of een concreet dilemma zoals hierboven beschreven. Kandidaten kunnen zich hier opgeven.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten