Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Ikea introduceert collectie voor honden en katten


Per april kan de consument bij Ikea terecht voor bedden, banken, kastjes en diverse accessoires voor honden en katten. De producten zijn volgens de retailer aangepast aan ‘menselijke behoeftes’ door ook te kijken naar design en vorm.De collectie Lurvig omvat bedden, manden, kussens, kleden, kastjes en gebruiksartikelen als halsbanden, riemen, drinkbakken en borstels. Ook een tunnel waar katten doorheen kunnen kruipen (spannend!) ontbreekt niet. Hiermee kunnen 'baasjes hun huis en dagelijks leven nog beter aanpassen aan hun vrolijke viervoeters', aldus Ikea.Functioneel en stijlvol
Bij het ontwerpen van de collectie is gekeken naar de behoeftes en het gedrag van de dieren, bijvoorbeeld hoe zij slapen, eten en spelen. Vervolgens is onderzocht hoe deze producten konden worden aangepast aan ‘menselijke behoeftes’ door ook te kijken naar design en vorm. Daardoor zijn ze 'functioneel én stijlvol in je interieur', zo stelt Ikea. Zo past het kattenhuisje precies in een kast uit de Kallax serie, zie bovenste foto.

Verkrijgbaarheid
De collectie was al eerder beschikbaar in onder meer Frankrijk en de Verenigde Staten. Per april is ook Nederland aan de beurt waar de collectie verkrijgbaar is in de meeste filialen van Ikea.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten