Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Ikea sluit in vijf vestigingen speelplaats Småland

In vijf Ikea-vestigingen in Nederland kunnen kinderen even niet spelen in Småland, de speciale binnenspeelplaatsen. Dit om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.
 


In de vestigingen van Ikea in Utrecht, Eindhoven, Breda, Heerlen en Barendrecht zijn de speenplaatsen gesloten. Het besluit is genomen in samenspraak met het RIVM waarbij rekenenting is gehouden met gebieden in Nederland waar het coronavirus breder verspreid is. De sluiting van de speelplaatsen, met onder meer de ballenbak, moet voorkomen dat meer mensen besmet raken met het coronavirus.

Soms volledige sluiting
Ook in andere landen heeft Ikea maatregelen genomen die soms landelijk en soms puur lokaal zijn. In de Ikea vestigingen in Tokio zijn de kinderspeelplaatsen gesloten, zijn interne workshops en events afgelast en is de geplande kusseninruilactie die deze maand zou worden gehouden uitgesteld.
In China, waar de oorsprong ligt van de uitbraak van het coronavirus, werd eind januari besloten alle dertig Ikea-vestigingen in het land te sluiten. Daar lijkt de verspreiding van het virius onder controle en afgelopen weekend gingen in China negen vestigingen weer open.


 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten