Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Ikea wederom kandidaat voor 'Beste Winkelketen van Nederland'

Ikea is in drie categorieën winnaar geworden bij de verkiezing tot 'Beste Winkelketen van Nederland'. Bij de verkiezing tot beste webshop werd Ikea ook nog eens winnaar in de categorie Wonen. Online retailer Fonq kwam als beste online warenhuis uit de bus.

Jaarlijks kunnen consumenten hun stem uitbrengen in de verkiezing tot 'Beste Winkelketen van Nederland' en de verkiezing ‘Webshop Awards’ voor de beste webwinkelier. Beide wedstrijden kennen een groot aantal categorieën waardoor een retailer meerdere malen in de prijzen kan vallen. Dit jaar werd Ikea in de verkiezing tot beste winkelketen winnaar in de categorieën Wonen, Badkamers & Keukens en Slapen. Bij de Webshop Awards won Ikea in de categorie Wonen. In de categorie Slapen kwam Bol.com als winnaar uit de bus en bij de categorie Warenhuis ging Fonq met de eer strijken. In de categorie Bouwmarkt werd Karwei nummer 1.

Hornbach scoort wederom
Bij de verkiezing tot beste winkelketen in de categorie Bouwmarkt werd Hornbach (wederom) winnaar. Prijsstunter Action kwam als populairste uit de bus in de categorieën Speelgoed en Warenhuis. Ook Welkoop scoorde tweemaal en werd zowel winnaar in de categorie Dierenspeciaalzaak als Tuinen.

Twee over all winnaars
De winnaars bij de verkiezingen Beste Winkelketen van Nederland en de Webshop Awards zijn gekozen via beoordeling door 296.000 consumenten die vooraf online hun favorieten bekend konden maken. Nu de winnaars bekend zijn, start de volgende ronde waarbij (tot 27 oktober) gekozen kan worden uit de winnaars waaruit een over all winnaar tevoorschijn zal komen, geldend voor de twee hoofd categorieën beste winkelketen en beste webshop. Dit gaat gebeuren op 29 oktober.
De verkiezingen zijn een initiatief van Q&A Research & Consultancy in samenwerking met ABN AMRO.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten