Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

IMM laat drie designers Das Haus inrichten

Op de meubelbeurs IMM in januari mogen drie designers 'The Apartment House 2021' inrichten. Dat moet ideeën geven voor modern wonen in appartementen en co-living ruimtes.
 

V.l.n.r.: Luca Nichetto, Sebastian Herkner en het duo Kate & Joel Booy.

Ieder jaar nodigt de organisatie van de meubelbeurs IMM in Keulen, gepland voor januari 2021, een designer uit die Das Haus mag inrichten. Dat uit zich in een persoonlijk inrichting die tevens ideeën moet geven voor de toekomst hoe je zou kúnnen wonen. Voor de komende editie gaat het niet om een 'huis', maar om een appartement. Ook gaat het niet om een enkele designer, maar om een drietal: Luca Nichetto, Sebastian Herkner en het duo Kate & Joel Booy. Zij zijn niet onbekend met de formule want in respectievelijk 2013, 2016 en 2019 tekenden zij voor de toenmalige inrichting van Das Haus.

Vier appartementen
'The Apartment House' toont in totaal vier appartementen en gemeenschappelijke ruimtes: verschillende oplossingen voor privé-woonruimtes met badkamer/keuken en voorbeelden voor semi-openbare, ruimtes om te werken, voor vergaderen of om te loungen. De drie ontwerpers/ontwerpteams vertegenwoordigen verschillende stijlen en zullen dat doen met behulp van een breed scala aan producten.

Beperkingen vanwege corona
De designers tonen zich verheugd om de nieuwe versie van Das Haus te mogen vormgeven en vanwege de omstandigheden komt daar nog iets bij, zo meent Sebastian Herkner. 'Het is gweldig om dit project te kunnen doen in uitwisseling met andere ontwerpstudio's. Het is een goed idee op dit moment waar je minder reist en minder mensen ontmoet, maar waar je via virtuele kanalen intensief kunt communiceren met de mensen met wie je in contact bent omdat je ze al jaren ontmoet op beurzen.'


 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten