Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

In plaats van echte bladeren een karpet als blad

Nu bomen hun bladeren laten vallen als gevolg van de hitte terwijl de zomer nog aan de gang is, lanceert Carpet Sign een collectie karpetten met als eye cather een groot blad.De collectie Symbiosis van Carpet Sign bestaat uit een viertal karpetten met een gesneden pool van 10 mm. Gemaakt van polyester zijn de karpetten ook buiten bruikbaar; sterk, lichtecht en makkelijk te reinigen, desnoods door er een spuit op te zetten. Een van de karpetten heet Leaf en op de foto lijkt het karpet sterk van toepassing op deze zinderende zomer; mensen zijn op zoek naar water en door de hitte werpen de bomen hun bladeren af alsof het al herfst is. Een perfecte timing? 'Nee, het is puur toeval', zegt sales director Jos van Bree. 'De collectie was voor de zomer klaar, maar het leek ons geen goed moment om dan met wat nieuws te komen.'Projectmatige toepassing
Naast het bladvormige karpet is er ook Plaid (inderdaad, daar lijkt het op), Sinus (met een golfpatroon, zie foto) en Allover (rond van vorm). Alle designs zijn desgewenst in een gewenste maat of in een speciale vorm te leveren. Er kan eindeloos gevarieerd worden in kleur.
Carpet Sign stelt dat de producten ook goed toepasbaar zijn in de projectmarkt en denkt daarbij met name aan hotels, scholen en kantoren. En dat bijzondere blad, is daar een speciale markt voor? 'Een mooi tropisch product voor een after Summer', aldus Van Bree.

 

 

 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten