Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Informatiedag Licht & Verlichting in Home Trade Center

Maandag 7 oktober 2013 houdt WoonWerk in Nieuwegein een bijblijfdag voor verkoopadviseurs van verlichting. Het thema is ‘LED’s do it!’

Deelnemers aan het Event Licht & Verlichting leren volgens organisator Woonwerk ‘in één dag alle ins en outs van LED-verlichting’. De dag bestaat uit een plenair ochtendgedeelte en een middaggedeelte met een viertal workshops waaruit de deelnemers kunnen kiezen. In de ochtend vertelt Nana van de Rakt, manager bij Tronix LED Lighting, over de zin en onzin van LED-verlichting. Vervolgens geeft trainer/coach Richard Walraven een workshop onder het motto ‘Laat je klant niet los’. Hij leert hoe je op creatieve wijze omzet, klanttevredenheid en motivatie kunt laten toenemen.

Workshops
Tijdens de middagsessie kunnen deelnemers twee kiezen uit een totaal van vier. Dat zijn Alles over Led-verlichting door Osram, Het effect van LED door lichtarchitect Berry van Eegten, Cross-selling & Upselling door trainer/coach Hans Matla en Omgaan met korting door trainer/coach Richard Walraven. Na de workshops is er een gezamenlijke ‘inspiratiesessie’ met Rudirick de Jong, medewerker van de tv programma’s SmartLife en HetSnoerOm. De dag wordt afgesloten met een hapje en drankje aangeboden door Lichtgroep Holland.

Aanmelden en kosten
De bijblijfdag wordt gehouden in het Home Trade Center in Nieuwegein en loopt van 9.30 tot 16.00 uur De kosten bedragen € 95,00 per persoon. Verkoopadviseurs van verlichting ontvangen extra subsidie van scholingsinstituut WoonWerk en betalen slechts € 49,50 per persoon. Aanmelden kan via www.werkeninwonen.nl.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten