Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Inhaken op de troonswisseling (1)

De aanstaande troonswisseling op 30 april leidt tot weinig respons. Misschien komt dat nog of laten bedrijven in de woonbranche deze bijzondere gebeurtenis in stilte voorbij gaan.

Het woord alleen al zou bij meubelfabrikanten aanleiding moeten geven om met iets leuks, aparts of bijzonders te komen. Want troonswisseling is makkelijk uit te leggen dat er iemand anders op de troon komt te zitten. Dat is een mooie gelegenheid om de mensen thuis voor te stellen om van troon te wisselen, dus nieuwe stoelen te kopen. Maar er is nog geen fabrikant die dit heeft gedaan.

Vorstelijk zitten
Een nieuwe stoel kan in principe een tamelijk gewone zetel zijn, maar daar kan natuurlijk een leuk sausje over met een in feite voorspelbare aankondiging. Vorstelijk zitten, nog even prinsheerlijk aan tafel zitten en daarna (met de nieuwe eettafel) koninklijk dineren, een kingsize bed, een royale bank, noem maar op. Origineel is het niet, maar je ziet het nergens. Zelfs kinderstoeltjes met kroontjes erop staan niet in de etalages.

Wilhelmus
Een dekbedovertrek van Covers & Co was een van de eerste producten die inhaakte op de troonswisseling. Op de overtrek staat het Wilhelmus geprint, maar als je dat niet kent en mee wilt zingen, zul je wel eerst uit bed moeten stappen om dat staand voor het voeteneind te kunnen doen (zie foto). Willem-Alexander en Maxima zullen er vast lekker onder kunnen dromen.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten