Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Innovatieprijs voor anti-snurk bed

Schlaraffia heeft een German Innovation Award gekregen voor de boxspring Silence. Dit bed heeft aan het hoofdeinde een drietal uitklapbare panelen die geluid reduceren. Ideaal voor snurkers.Het bed werd tijdens de beurs IMM afgelopen januari geïntroduceerd en mag zich nu tooien met de onderscheiding German Innovation Award. De prijs is bedoeld voor producten die 'een meerwaarde' en 'gebruiksgemak' bieden. Aan het hoofdeinde van bed zijn een drietal panelen gemonteerd met een geluidsabsorberende schuimstof. Volgens bedden- en matrassenfabrikant Schlaraffia kan deze tot 25% van het geluid reduceren. De naam van het bed: Silence.

Omklapbare panelen
Wie optimaal wil profiteren van deze functie, bijvoorbeeld omdat degene die naast hem/haar ligt snurkt, kan een paneel omklappen (zie foto) waardoor je je - wat betreft het geluid – letterlijk grotendeels kunt afschermen van de ander. Ook kan het paneel worden gebruikt om ongewenst licht te temperen.
Het bed is een ontwerp van designer Victor Khramov, werkzaam bij het Belgische ontwerpbureau Yellow Window van Axel Enthoven.

 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2020 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten