Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

INretail benoemt Anton Sanders tot nieuwe voorzitter

Anton Sanders is de nieuwe voorzitter van brancheorganisatie INretail. Hij zal per 1 januari 2017 de functie overnemen van de huidige voorzitter Hilbert Wiechers.

De ledenraad van INretail benoemde Anton Sanders op 8 november tot nieuwe voorzitter. Hij  ziet zijn rol als dienend en verbindend voor INretail. ‘Iedere branche heeft belang bij een sterke brancheorganisatie. Het snel veranderende retaillandschap en de vraagstukken die dat met zich meebrengt, vragen om een krachtige belangenbehartiger. Van een goed functionerende vereniging wordt de hele branche beter. In mijn rol als voorzitter draag ik daar graag aan bij.’
Zijn belangrijkste taken worden het voorzitten van de vergaderingen van het bestuur en de ledenraad en de focus houden op de strategische koers. Innovatie heeft daarbij de speciale belangstelling van Sanders.

Opnieuw bestuurder
Anton Sanders (49) is ceo van DKG Holding, producent van Bruynzeel keukens en Keller Keukens. Zijn functie als voorzitter is een hernieuwde kennismaking met INretail. In het verleden was hij bestuurder bij de CBW (Centrale Branchevereniging Wonen), die in 2009 met brancheorganisatie Mitex fuseerde en in 2013 werd omgedoopt tot INretail. Hij zat toen onder meer in de werkgeverscommissie die verantwoordelijk was voor het afsluiten van Cao’s.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten