Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

INretail ledenevent in oktober

Brancheorganisatie INretail houdt op 10 oktober het jaarlijkse 'ledenevent'. Het wordt 'een dag vol inspiratie' waarbij zich kunnen laven aan de inzichten van een aantal sprekers.
 


 

Normaal gesproken houdt INretail het ledenevent in november, maar dat is nu ruim een maand vervroegd. Zoals het programma er nu uitziet wordt het vooral een dag waarbij de leden kennis kunnen nemen – in INretail-taal: inspiratie kunnen opdoen – aan de hand van een aantal sprekers. Zo kun je iets leren over neuromarketing, is er een workshop over hoe je de klant online kunt beïnvloeden, en kun je aanhoren 'hoe je van medewerkers fans maakt en waarom dat nu zo belangrijk is.'

Snel reserveren
Ook is er een film 'over de magie van een klantreis', vertelt iemand 'hoe je van medewerkers fans maakt en waarom dat nu zo belangrijk is' en vertelt de oprichter van restaurantketen The Avocado Show 'wat het geheim achter hun succes' is.
Er zijn in totaal zes sessies waaruit je kunt kiezen, van tevoren aanmelden wordt sterk aangeraden want volgens de INretail site is al 90% gereserveerd.

Handvatten en tips
Twee jaar lang kon het ledenevent niet doorgaan vanwege corona en 10 oktobr wordt volgens INretail 'een dag waarbij tal van experts klaar staan om hun kennis met je te delen en je handvatten en tips te geven.'
De dag duurt van 10.30 tot 16.00 uur en vindt plaats in de Rijtuigenloods in Amersfoort.

Meer informatie: www.inretail.nl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten