Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

INretail organiseert online 'kennisuurtjes'

Brancheorganisatie INetail houdt in november een viertal 'kennisuurtjes' waarin experts en ervaringsdeskundigen uit de woonbranche praten over woongerelateerde onderwerpen.

De zogeheten kennisuurtjes vinden plaats op maandagochtend en worden online gehouden. Op 9 november gaat het om de woontrends voor komend jaar. Er komt een korte uitleg over vier woontrends met daarbij de achtergronden hiervan plus de bijpassende kleuren, materialen en vormen.

Reviews verzamelen en gebruiken
Op 16 november is het thema reviewmarketing. Vragen die aan de orde komen zijn onder meer: hoe verzamel je reviews, hoe zorgt het verzamelen van beoordelingen dat je online beter vindbaar bent en waarom hoef je niet bang te zijn voor feedback van klanten.

Klantkennis
Op 23 november gaat het over klantkennis. Waar komt je klant vandaan en welk type is dat? Wat spreekt hem aan en wat juist niet? Hoe vertaal je die opgedane kennis door in het assortiment, de mogelijke woonstijlen en de marketing? Met gegevens uit je eigen organisatie kun je een versassend goed inzicht krijgen in het profiel van je klant.

Automatisering
Het laatste kennisuurtje is op 30 november en gaat over automatisering. Dat is meer dan het vastleggen van orders, bestellen en factureren uit het winkelsysteem. Een it-specialist en en gebruiker laten zien onder meer hoe je met 3D-visualisaties fraaie beelden kunt laten zien aan de klant en waardoor je (mogelijkerwijs) daardoor hogere verkopen kunt realisten.

Waar, hoe en kosten
De kennisuurtjes zijn op de maandagochtend van 10.00 tot 11.00 uur en zijn online te volgen. Naast een presentatie is er ruimte voor het stellen van vragen en kunnen deelnemers en experts met elkaar in gesprek. Voor leden van INretail zijn de sessies gratis, anderen betalen 95 euro ex BTW.

Meer informatie: www.inretail.nl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten