Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

INretail toert zes weken door Nederland

Brancheorganisatie INretail start eind september met een toer waarbij in zes steden een uitgebreid programma wordt geboden aan de leden. Doel is om zoveel mogelijk mensen te informeren en te inspireren.

De toer duurt zes weken waarbij in iedere plaats drie dagen lang wordt neergestreken met een uitgebreid programma, iedere keer op maandag, dinsdag en woensdag. Het centrale thema draait om de vraag ‘Wie ben je?’ en met het programma wil INretail haar leden informeren en inspireren over de laatste stand van zaken in de retail. Concreet gaat het om te achterhalen wat het aandeel is van iedere ondernemer/werknemer waardoor de winkel een succes wordt en of het ‘anders en beter’ kan.

Driedaags programma
Per dag verschilt het programma. Zo wordt er iedere maandagavond ingezoomd op de lokale en regionale situatie waarbij INretail in gesprek gaat met burgemeesters, wethouders en winkeliersverenigingen om de plaatselijke kansen en uitdagingen boven water te krijgen. Iedere dinsdag is er een inloopspreekuur waarbij experts aanwezig zullen zijn om antwoorden te geven, bijvoorbeeld over de cao, huurcontracten, financiering, branding, ontslag of marketing. Daarnaast zijn er, verdeeld over de drie dagen, allerlei praktische workshops.

Toerschema
De toer van INretail start op 29 september in Drachten (29 sept-1 okt.) en gaat vervolgens naar Almelo (6-8 okt.) , Oss (13-15 okt.), Roermond 27-29 okt.), Dordrecht (3-5 nov.)  en Alkmaar (10-12 nov.). Meer informatie en aanmelden: www.wiebenje.com

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten