Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

INretail zoekt de leden op met regionale events

Brancheorganisatie INretail begint volgende week met de eerste van een drietal regionale relatiebijeenkomsten. De eerste, aanstaande mandag in Zwolle, is reeds volgeboekt.


De regionale relatiebijeenkomsten zijn een vervanging voor één groot centraal relatie evenement zoals INretail het jaren deed. Door de leden ‘op te zoeken’ wil de brancheorganisatie laten zien (nog) dichter bij hen te staan. De eerste bijeenkomst, maandag 14 november, is in Zwolle. Deze is inmiddels volgeboekt en mogelijke inhakers kunnen zich op de wachtlijst laten plaatsen, zo staat op de site. De tweede bijeenkomst (21 november) is in Veghel, de laatste (30 november) wordt gehouden in Haarlem. Aanmelden via de site.

Vernieuwing en verandering
Bij alle drie bijeenkomsten staan ‘vernieuwing en verandering in de winkelgebieden en op de winkelvloer’ centraal. Experts zullen hun licht hierover laten schijnen en per bijeenkomst wordt er een ‘regionaal’ vervolg aangegeven door middel van gesprekken met ondernemers. Leden kunnen hierbij reageren op stellingen. De bijeenkomsten zijn alle in de middag en worden afgesloten met een borrel.

Aanmelden en meer informatie: www.inretail.nl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten