Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Inruilpremie oude matras bij Matratzen Concord

De Duitse retailketen Matratzen Concord geeft 39 euro 'slooppremie' aan consumenten die een nieuwe matras aanschaffen. De actie loopt drie weken.

Consumenten die bij Matratzen Concord een matras kopen krijgen 39 euro Abwrackprämie (slooppremie). Inname van de oude matras en levering van het nieuwe exemplaar is gratis. Met de actie, lopend van 3 tot 20 mei, wil Matratzen Concord het leven van de klanten makkelijker maken, zo stelt de retailketen.

Ingezakte markt
Matratzen Concord is met ongeveer 1.000 winkels een grote speler op de Duitse markt. Het behoort tot Beter Bed Holding dat in Duitsland last heeft van tegenvallende verkopen, zo blijkt uit recente cijfers die het bedrijf bekendmaakte. Duitse winkeliers hebben last van het 'gifschandaal'', veroorzaakt door mogelijke gifstoffen in matrassen. Het incident vond plaats in oktober 2017, maar is nog steeds merkbaar in de verkoopcijfers. Ook hebben traditionele retailers te maken met matrassen startups die met verkoop via internet de prijzen onder druk zetten.

 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten