Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Wedstrijd jonge designers meubelbeurs IMM

Jonge designers, studenten en net afgestudeerden kunnen deelnemen aan een wedstrijd die is uitgeschreven door de IMM, de internationale meubelbeurs die in januari 2020 in Keulen wordt gehouden.


De wedstrijd, Pure Talent Contest, wordt voor de 17e keer gehouden en is volgens de Koelnmesse, organisator van de meubelbeurs IMM, een van gerenommeerdste wedstrijden die er voor jonge designers bestaat. Jonge designers, studenten en net afgestudeerden (tot maximaal drie jaar na dato) worden uitgenodigd om ontwerpen te maken voor actuele en duurzame 'woonobjecten'. De twintig beste inzendingen worden tentoongesteld op de beurs.

Diverse geldprijzen
Voor het over is, kunnen gegadigden zich tot 12 september aanstaande aanmelden. Daarna worden de inzendingen door een jury beoordeeld die een selectie van twintig maakt. Op de eerste dag van de beurs worden hieruit drie winnaars gekozen en daaraan hangen prijzen van respectievelijk 3.000, 2.000 en 1.000 euro.
Nieuw dit jaar is een publieksprijs die via Instagram zal verlopen. De eersteprijswinnaar ontvangt 1.000 euro.

Informatie en voorwaarden
Deelname aan de Pure Talents Contest is gratis. Meer informatie over de wedstrijd, voorwaarden en informatie over eerdere winnaars is hier te vinden.

 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten