Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

'Inspiratiecafé' tijdens beurs InCoDa

Tijdens de in september te houden Interieur Collectie Dagen wordt er gezorgd voor een 'inspiratiecafé'. Hier kunnen bezoekers en exposanten praten met bloggers, vloggers en stylisten.

De organisatie van de Interieur Collectie Dagen, afgekort tot InCoDa, laat weten dat Luxaflex een van de exposanten is tijdens de komende beurs, van 15 tot en met 17 september in Gorinchem. Beide partijen organiseren samen het 'Inspiratiecafé', zo laat de organisatie weten. 'In dit café ontmoeten bezoekers verschillende bekende bloggers, vloggers en stylisten. Zij geven praktische en exclusieve tips en tricks voor en over styling en trends', aldus een toelichting.

Groeiend aanbod
Met Luxaflex haalt de beurs een grote naam binnen en het geeft aan dat de beurs, ooit begonnen als beurs voor harde vloeren, inmiddels een veel breder aanbod geeft. Naast harde vloerbedekking (parket, laminaat) pvc) zijn er ook deelnemers met tapijt, meubel- en gordijnstoffen, behang en raamdecoratie. 'Er ontstaat een fantastisch divers deelnemersveld. InCoDa is het snelste groeiende platform in de B2B interieurmarkt', aldus Patricia Baum, accountmanager van de beurs.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten